Hans de Jong

Wat we doen

U kunt Hans de Jong totaal organisatiebureau op vele vlakken inzetten:

Evenementenorganisatie

Wilt u een bedrijfspresentatie organiseren die vooral dynamisch en wervend is, of opent u binnenkort uw nieuwe bedrijfspand en bent u op zoek naar een creatief concept dat zowel uw personeel als uw relaties aanspreekt. Wij zorgen ervoor dat uw marketingboodschap op krachtige en originele wijze naar voren wordt gebracht.

Ook wanneer u een bedrijfsjubileum te vieren heeft of als u er dagje op uit wilt met het personeel, nemen wij voor u desgewenst de volledige organisatie in handen. Hierdoor kunt u volledig genieten van het feest en uw gasten!

Een evenement  creëren waar u en uw gasten nog jaren over zullen napraten dat  is uw wens en onze drijfveer!

 

Bijzondere acts en entertainment

Artiesten
Voor alle nationale en internationale artiesten kunt u bij ons terecht. Graag adviseren wij u over spetterende artiesten uit de top 40, toppers van welleer, gezellige apres ski zangers of andere toppers.

Special Acts
Een prachtige openingsact op maat met een mimisch spektakel, dolkomische dwazen tussen het feest door of een adembenemende lasershow op maat gemaakt. Een sensationele act toegevoegd aan uw feestavond zorgt ervoor dat uw gasten worden geraakt en dat is wat een feest onvergetelijk maakt.

Orkesten
“Het is de toon die de muziek maakt”. Iedere bijeenkomst vraagt om een eigen muzikale omlijsting. Voor zowel ingetogen chique diners als spectaculaire bedrijfsfeesten hebben wij een geschikte invulling. Wij beschikken over meer dan 250 orkesten, bands, pianisten enz. Ook hebben wij drive inn shows en dj’s in alle verschijningen.

Kinderanimatie
Voor kinderen van alle leeftijden hebben we talloze leuke shows, varierend van hele grote shwos met bekende sterren tot de knotsgekke clownshows. Voor de invulling van het kinderfeest of een opendag denken wij graag met u mee voor een creatieve en onvergetelijke dag.

 

Evenementservices

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het volledig verzorgen van evenementen, kunt u ons uiteraard ook op deeltereinen inschakelen. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf zelf beschikt over professionele kennis op het gebied van evenementenorganisatie. In dat geval kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van:

–  Entertainment en artiesten
–  Muzikale invulling
–  Lasershows en vuurwerk
–  Catering
–  Decoratie
–  Tenten
–  Veiligheidsvoorziening (security/ehbo/brandwacht)
–  Vervoer

 

Zekerheid

Het organiseren van evenementen brengt grote financiële risico’s voor u mee. Afgelasting of het afbreken van uw evenement, derden kunnen u aansprakelijk stellen, een ongeval, diefstal van kasgeld of het niet verschijnen van de ingehuurde entertainer. Dit soort risico’s vragen om een goede verzekering en een passend advies. Dankzij onze ervaring en uitgebreid kennisnetwerk beschikken wij over de mogelijkheden om een branchespecifieke verzekering aan te bieden in de vorm van Eventsurance.